Bij PUUR memorie in Delden nemen wij graag de tijd om mensen te inspireren om op een persoonlijke manier vorm te geven aan verlies door middel van een gedenkteken, monument, urn of sieraad. Loop eens binnen en neem een kijkje in de winkel in het centrum van Delden.

Samen vorm geven aan kind en verlies

PUUR memorie wil ook kinderen helpen om te gaan met gevoelens en verhalen rondom verlies. Daarom gaan we samenwerken met Miranda en De Moppies. De Moppies helpen kinderen op een eenvoudige manier vorm te geven aan gevoelens en verhalen rondom verlies.

Samen bieden PUUR memorie en deMoppies.com verschillende mogelijkheden die steunen bij verlies en rouwverwerking van kinderen. We bieden ondersteuning aan ouders/verzorgers van kinderen. Ook willen we uitvaartverzorgers, leerkrachten en zorgprofessionals informeren en inspireren over de mogelijkheden om ouders en kinderen te begeleiden.

Bij PUUR memorie staan vlinder Missieolifant Molle en uil Milo centraal.

Kom langs in de winkel om de mogelijkheden te bekijken en kennis te maken met ons, Miranda van de Moppies.com en de Moppies zelf.

Miranda is niet elke dag aanwezig, maak daarvoor graag een afspraak. We kunnen elkaar ontmoeten bij PUUR memorie in Delden, bellen of online spreken en zien.  Miranda luistert graag naar jouw persoonlijke verhaal en geeft je informatie en inspiratie om met kinderen vorm te geven aan verlies.

Miranda (deMoppies.com) - Op afspraak aanwezig bij PUUR memorie - info@demoppies.com

Cordula en Joni (PUUR memorie)

info@puur-memorie

Voor meer informatie en inspiratie volg ons op Instagram deMoppies.com / PUUR memorie of Facebook deMoppies.com / PUUR memorie

© 2019 - 2021 PUUR memorie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel